Torty…

Torty przygotowuję na bazie naturalnych składników najwyższej jakości, nie używam margaryny, śmietany roślinnej ani półproduktów. Torty są dostępne w czterech wielkościach oraz trzech kategoriach:

Torty standardowe:

  • mały (średnica 16 cm, ilość porcji 6–10) – 90 zł
  • średni (średnica 20 cm, ilość porcji 10–15) – 110 zł
  • duży (średnica 23 cm, ilość porcji 15–20) – 130 zł
  • bardzo duży (średnica 26 cm, ilość porcji 20–30) – 170 zł

Torty wykończone standardową dekoracją.
Za dekorację w formie wydruku na opłatku lub polewę w formie „drip cake” doliczana jest opłata – 10 zł, za słodycze lub owoce na torcie dopłata 20 zł oraz za makaronik 3 zł za szt. oraz za zamianę cukru na ksylitol lub erytrytol w zależności od wielkości tortu lub ciasta. Tort orzechowy jest droższy o: 5 zł mały, 10 zł średni, 15 zł duży, 20 zł bardzo duży.

Torty dekorowane masą cukrową:

  • mały (średnica 16 cm, ilość porcji 6–10) – 160 zł
  • średni (średnica 20 cm, ilość porcji 10–15) – 190 zł
  • duży (średnica 23 cm, ilość porcji 15–20) – 210 zł
  • bardzo duży (średnica 26 cm, ilość porcji 20–30) – 260 zł

Torty wykończone masą cukrową, elementy dekoracji z masy cukrowej.
Torty na specjalne zamówienie są wyceniane indywidualnie.

Torty dekorowane kwiatami z kremu maślanego:

  • mały (średnica 16 cm, ilość porcji 6–10) – 160 zł
  • średni (średnica 20 cm, ilość porcji 10–15) – 190 zł
  • duży (średnica 23 cm, ilość porcji 15–20) – 210 zł
  • bardzo duży (średnica 26 cm, ilość porcji 20–30) – 260 zł

Torty prostokątne dekorowane standardowo:

  • Rozmiar: 40x30 cm (50 osób) – 380 zł
  • Rozmiar: 40x60 cm (100 osób) – 750 zł

Smaki tortów:

  • Czarny las: czekoladowy biszkopt, krem śmietankowy, wiśniowy sos
  • Ananasowy: waniliowy biszkopt, krem na bazie serka mascarpone, frużelina ananasowa
  • Orzechowy: orzechowy biszkopt, krem karmelowy, gruszki w syropie
  • Malinowy: waniliowy biszkopt, krem na bazie serka mascarpone, frużelina malinowa
  • Brzoskwiniowy: waniliowy biszkopt, krem na bazie serka mascarpone, frużelina brzoskwiniowa
  • Czekoladowy: czekoladowy biszkopt, mus czekoladowy
  • Kajmakowy: waniliowy biszkopt, masa kajmakowa
  • Cappucino: ciemny i jasny biszkopt, masa kawowa
  • Mojito: waniliowy biszkopt, krem na bazie serka mascarpone, poncz limonkowo–miętowy
  • Cytrynowy: waniliowy biszkopt, krem na bazie serka mascarpone, lemon curd
  • Makowy: makowy biszkopt, krem na bazie serka mascarpone, konfitura pomarańczowa
  • Mango: jasny biszkopt, krem z mango, jogurtem i śmietanką
  • Prosecco: jasny biszkopt naponczowany prosecco, masa na bazie serka mascarpone i śmietanki z dodatkiem prosecco
  • Fistaszkowy: czekoladowy biszkopt, masa mascarpone z masłem orzechowym i solonymi orzeszkami
  • Chałwowy z czarną porzeczką: ciemny biszkopt, masa z dodatkiem chałwy, druga masa z czarną porzeczką
  • Kinder Bueno: czekoladowy biszkopt, masa z serka mascarpone, śmietanki, masła orzechowego i mlecznej czekolady

Słodkie Rumieńce
www.slodkierumience.pl
mail: biuro@slodkierumience.pl
telefon: +48 668 998 439
adres: ul 28 Lipca 1943r 7, 30-233 Kraków
Background Image Designed by Freepik